marți, 23 noiembrie 2010

Cursuri de autoaparare

Curs tinut de un prieten, sper sa va intereseze:

Cursuri de autoapărare la Exclusive Fitness

Începând cu sâmbătă 27 noiembrie, la clubul Exclusive Fitness se vor desfăşura cursuri de autoapărare sub îndrumarea lui Alexandru Lungu. Cursurile vor cuprinde exerciţii statice de tehnică de braţ şi de picior, combinaţii de tehnici, prize, proiectări, evadări din prize\centurări, precum şi simularea unor situaţii de conflict pe stradă. Toate exerciţiile şi tehnicile vor fi extrem de facile şi accesibile cursanţilor indiferent de experienţa sau lipsa de experienţă în domeniu a acestora. Un alt aspect important al antrenamentelor va fi cel de a construi o gândire de învingător şi de a elimina pe cât posibil elementul de frică şi anxietate ce apare în situaţii limită. Treptat, pe măsură ce nivelul de cunoştinţe al cursanţilor va evolua se vor lucra şi tehnici de autoapărare împotriva atacurilor cu arme.

Cursul este deschis oricăror persoane indiferent de vârstă, formă fizică, experienţă, etc. Scopul cursurilor este acela de a da posibilitatea cursanţilor de a se apăra pe stradă indiferent de sex, statură, greutate, forţă, viteză, mobilitate, formă fizică, etc. prin exersarea unor tehnici extrem de eficiente şi accesibile care nu necesită un efort deosebit sau un talent înnăscut. Dacă aveţi, însă, oricare dintre aceste atuuri, ele nu fac decât să vină în ajutorul vostru iar prin participarea la cursuri veţi învăţa cum să le dezvoltaţi şi să le perfecţionaţi.

Nivelul de cunoştinţe al cursanţilor nu trebuie să fie în mod necesar unul ridicat, toată lumea trebuie să înceapă de undeva iar acest curs vă permite tocmai acest lucru. Dacă totuşi aveţi experienţă în domeniul artelor marţiale cu atât mai bine. Nu vă faceţi griji cum că vă veţi plictisi, cursul nu este unul de începători iar nivelul cursului va evolua împreună cu cel al cursanţilor astfel încât să-i solicite constant atât fizic cât şi psihic.

Orice conflict real trebuie gestionat cu multă siguranţă, calm, luciditate şi eficienţă. Primul element de autoapărare constă în păstrarea stării de sănătate iar acesta va fi obiectivul principal al cursului.

Cursurile se vor desfăşura în cadrul clubului Exclusive Fitness (vis-a-vis de Mall Vitan) sâmbăta şi duminica între orele 14:30 şi 16:00.

Pentru detalii şi înscrieri:

Alexandru Lungu: 0727.046.939 sau pe mail: alexlungu@gmail.com

sau

Ana Maria Lungu: 0728.446.416 sau pe mail: ana@onebeat.ro