joi, 25 noiembrie 2010

Tendinte toamna-iarna 2010-2011


Cizme din blana

Blanurile se inscriu printre principalele tendinte ale acestui sezon, iar botinele nu fac nici ele rabat de la caldurosul material. Anul acesta nici o fashionista nu ar refuza sa poarte cizmele stylish imblanite precum cele Chanel sau Lanvin. Pantofi senzationali va propune cateva modele inspirate din colectiile celebrilor designeri, le preturi foarte acceptabile.

Cizme peste genunchi

Cizmele lungi peste genunchi au fost una din cele mai hot tendinte sezonul trecut. Sunt sexy si flirty, iar alaturi de un little black dress ar putea fi arma perfecta de seductie. Din fericire le-am putut regasi pe podiumurile de moda si pentru sezonul toamna-iarna 2010/2011.

Cizme cu siret

Sireturile revin in trenduri si sunt din ce in ce mai populare, astfel ca cizmele cu sireturi nu sunt deloc o surpriza in sezonul toamna-iarna 2010/2011. Sunt foarte confortabile si arata super pe picior, insa sunt putin cam greu de dat jos... Desi isi pierd putin din farmec, nu ar strica sa cauti unele dotate si cu fermoar pentru comoditate.

Cizme, botine si pantofi cu catarame
Cu cat mai multe, cu atat mai trendy. Cataramele arata foarte bine, atat pe o pereche de biker boots cat si pe pantofii tai preferati de seara, oferind in plus o fixare mai buna. Totusi, pun aceeasi problema ca si sireturile – complicat de incaltat/descaltat. Michael Kors, Burberry Prorsum si Emilio Pucci au fost mari fani ai cataramelor sezonul acesta.

Pantofi stiletto

Pantofii cu toc stiletto nu sunt intotdeauna usor de purtat, insa nu poti nega faptul ca arata absolut fabulos. Daca esti sigura pe picioarele tale si nu te temi sa faci putina echilibristica pe tocuri subtiri de 12 cm, acest trend este tot ceea ce-ti puteai dori. Prada, Nina Ricci sau Christian Dior sunt de acord ca atat pantofii cat si cizmele si botinele arata superb cu tocuri stiletto.

Tocuri groase

Desi stiletto sunt definitia pantofilor glam, tocurile groase sunt ceea ce cautam atunci cand ne gandim la confort. Si multe femei prefera confortul in locul fricii de a-si scranti glezna. De aceea, tocurile groase se numara printre tendintele sezonului de toamna 2010.

Platforme ortopedice

Popularitatea platformelor ortopedice este in scadere, dar mai reusesc inca sa atraga atentia designerilor precum Bottega Veneta sau Marni. Daca esti un fan al acestui trend, achizitioneaza-ti o pereche, inainte ca trendul sa dispara pentru alte cateva sezoane.

Cizme si botine multicolore

Pentru a mai inveseli putin sezonul rece, designerii au ales tehnica mixarii si combinarii culorilor. Galbenul merge de minune cu maro, rosu este combinat cu roz, etc. Arunca un ochi la pantofii Balenciaga – te vei indragosti instant!