duminică, 5 octombrie 2008

Referiri online la blogul nostru

Adevaratul shopping se face online
Desi mai simplu si practic, shoppingul online nu le atrage pe romance. Lipsa de diversitate a produselor si preturile destul de mari ar putea fi cauzele.
Imediat dupa deschiderea primelor mall-uri, romancele au preluat aproape pe nemestecate modelul femeii shopaholice si dependente de sala de fitness, vazut ca un simbol al emanciparii si occidentalizarii. Intreaga literatura chick lit, revistele pentru femei si industria cinematografica au contribuit la intarirea mitului.Shoppingul online este, in schimb, mai contemporan si "expertii" in lifestyle au decretat ca shoppingul in mall nu mai este cool: adevaratele femei moderne cumpara acum online. Cu toate acestea, femeile nu se grabesc sa faca acest pas. "In Romania, statistic vorbind, barbatii sunt practicantii acestui sport, femeile ocupand un procent mic, spre invizibil", spune Raluca Dumitra, responsabila cu paginile de shopping online la "J'adore".Mywardrobe.com, evintage.ro si vintageboutique.ro se numara printre cele mai calde recomandari ale Ralucai. "Preferatele mele sunt insa blogurile cu diverse accesorii lucrate manual si, mai nou, cele cu haine vintage. Ar fi http://pantofisenzationali.blogspot.com (de unde mi-am comandat recent o pereche din cei mai divini Oxford shoes pe care i-am vazut vreodata), cercelusii.blogspot.com, maimuticazambitoare.blogspot.com si tot descopar altele noi in fiecare zi", adauga ea, plina de entuziasm.
preluat de la http://stiri.kappa.ro/it/adevaratul-shopping-online/stire_156471.html



Un alt articol, care preia pozele de pe blogul nostru este acesta: http://www.stilfeminin.ro/moda-si-frumusete/Incaltari-de-toamna-cizme-botine-ghete.html !
Urmariti cu placere!

2 comentarii:

Kidha spunea...

Felicitari! :)

Vintage lover spunea...

multumesc mult, florina! te pup mentorule!