luni, 20 octombrie 2008

Alte mentionari online

"De unde cumparam vintage on-line?
Asa cum v-am promis data trecuta in acest articol va voi prezenta lista magazinelor vintage online. Fenomenul vintage - caci il putem numi asa - a luat amploare in ultimii ani, cand femeile satule sa mai cumpere haine "comerciale" au luat cu asalt numeroasele magazine online de haine de acest gen.
In intelesul clasic, vintage (termen preluat din domeniul vinurilor) e un articol de imbracaminte, un parfum sau un accesoriu lansat in perioada 1920–1980 (articolele lansate intre 1965 si 1985 au fost individualizate intr-un subcurent care poarta numele retro). Insa vintage mai inseamna si piese noi confectionate din unele vechi – asa-numita reciclare, unul din motoarele extinderii curentului vintage - dar si articole din colectii recente care te duc cu gandul la un trend lansat in urma cu ani.
Magazinele enumerate de mine mai jos sunt singurele tipuri de promovare a fenomenului vintage in Romania cu toate ca in alte tari precum Londra si Paris, vintage shopurile sunt foarte scumpe deoarece ei apreciaza valoarea unui asemenea obiect.
In toamna aceasta s-au organizat doua targuri vintage la Bucuresti: primul a fost organizat de Teatrul Nottara in weekendul 20-21 septembrie iar cel de-al doilea a fost organizat de ceainaria GreenTea si a avut loc pe 27 septembrie. Targul se numeste GreenTea's Vintage Fair si s-a dorit a fi asemanator cu yard sale-urile americane de pe peluzele din fata caselor. La aceste targuri a putut participa oricine si s-au putut vinde haine, accesorii, incaltaminte, bijuterii si chiar obiecte deco care se afla intr-o stare buna.
Pantofi Senzationali
O colectie destul de variata de modele de cizme, botine si pantofi, cu preturi intre 180-200 ron. Comenzile se fac de doua ori pe luna iar livrarea se face in 3 septamani, prin curierat sau prin Posta Romana. Plata se face prin ramburs.
http://pantofisenzationali.blogspot.com
Pentru comenzi: cute_crazy_Clara@yahoo.com....."
Sursa http://www.feminis.ro/ , mai exact http://www.feminis.ro/moda/atelier/de-unde-cumparam-vintage-on-line-1668

Niciun comentariu: