duminică, 22 mai 2011

Pantofi de vara

A sosit anotimpul pantofilor senzationali!
Indiferent daca va plac colorati, negri sau in nuanta bej-nude (vedeta sezonului), ametitor de inalti sau “mai cuminti”, pantofii senzationali sunt ceea ce va completeaza tinuta in aceasta vara pe care cu totii am asteptat-o cu multa nerabdare.
Va dam cateva sugestii legate de ceea ce se incalta in acest sezon. Pantofii cu toc foarte inalt si cu platforma ascunsa sunt cea mai buna optiune atunci cand vrem sa compunem un look sofisticat, office si in acelasi timp elegant, iar in plus sunt cu adevarat obligatorii la evenimente de gala cum ar fi: baluri, nunti, botezuri, etc.
Platformele, balerinii si sandalele joase sunt cea mai buna varianta pentru o zi incarcata in care aveti de rezolvat 1000 de treburi prin orasul agitat si supraaglomerat si va garantam ca puteti arata senzational si incaltate comod.
Cu o selectie de sute de modele de pantofi, sandale, platforme, balerini, botine si cizme echipa PANTOFISENZATIONALI (www.pantofisenzationali.ro) va ajuta sa va simtiti senzational la fiecare eveniment major din viata dvs sau de ce nu zi de zi?