sâmbătă, 1 noiembrie 2008

Trenduri toamna 2008 in materie de pantofi senzationali

1. Revin stiletto-urile!

Nu ca ar fi disparut vreodata, dar se reinventeaza prin noua creatie hibrid stiletto cu platforma ascunsa:) Cu cat este mai mare tocul cu atat este mai bine! Pt look evident nu pt comoditate, care trebuie aruncata pe geam cand e vorba de moda acestui sezon in materie de tocuri:D






De vazut in colectiile: Balenciaga, Chado Ralph Rucci, Yves Saint Laurent, etc

RECOMANDAREA NOASTRA: 180 RON
2.Tocuri masive si groase!
Verdict: sunt sexy, interesanti si moderni, cu siguranta revigoreaza o intreaga tinuta. Nu sunt clasici, dar te scot cu siguranta din monotonia toamnei:)

Cu mult mai comozi decat cei cu toc stiletto, se afla deasemenea in topul caselor: Christian Dior, Dolce & Gabbana, Marni, Chanel.
RECOMANDAREA NOASTRA: 180 RON

3.Bot ascutit!

RECOMANDAREA NOASTRA: 180 RONda da.. chiar el revine acest sezon, dupa alte cateva in care a fost blamat de fashioniste... Evident ca nu tine totul numai de moda, ci de modul cum reusesti sa imprimi tinutei propria ta personalitate! Pentru cele care nu sunt fane ale acestui stil, se poarta in continuare botul rotund, sau peep-toe.


4.Bot patratos:P
Nascut din compromisul pantofilor cu bot ascutit si ai celor cu bot rotund. De vazut in colectiile: Calvin Klein, Marni, Christian Dior, Prada.
RECOMANDAREA NOASTRA: 180 RON

5. Cizmele peste genunchi.


RECOMANDAREA NOASTRA: 200 RON
Cel mai popular model acest sezon este cel al cizmelor peste genunchi cu un toc foarte inalt!


Se poarta peste colanti, jeans sau pantaloni mulati


6. Botine cu sireturi
Alegere: Alexander McQueen, Bottega Venetta, Derek Lam, Dolce and Gabanna, Donna Karan, Galliano, Karl Lagerfeld, Prada. Nu poti trece de acest sezon fara macar o pereche din aceste minunatii.


Variatiunile acestor modele incep cu influenta Victoriana si pot ajunge pana la a ilustra conceptul de scolarita sexy... cate alegeri putem face pe baza acestui gen de botine!

RECOMANDAREA NOASTRA: IN STOC 180 RON(MAS 38,5-39)
7.Cizme folk-bohemian lookAdoptate in colectiile: Gucci, Balmain, Anna Sui.

Pot adauga un element nostim unei tinute sofisticate, sau pot fi purtate zi de zi.

Propunerea noastra: pret 200 ron

Niciun comentariu: