duminică, 22 februarie 2009

Comanda pana pe 28 Februarie!

Comandati pana pe 28 Februarie, comanda va ajunge aprox pe 15 martie! Pret unic= 200 ron.
Modele noi sunt postate uneori si in fiecare zi pe www.pantofisenzationali.ro!!!

marți, 17 februarie 2009

SCUZE PUBLICE!

Am terminat in sfarsit sesiunea!!! Asa ca sper ca ma voi ocupa mai bine de mailurile si comenzile voastre. Imi cer scuze daca am intarziat cu raspunsul la intrebarile voastre, sper ca am reusit sa va lamuresc astazi. Cine mi-a dat mail si nu a primit raspuns este rugat sa mai insiste pt ca daca am omis sa raspund, a fost fara intentie. Inca o data va reamintesc ca am primit toti pantofii comandati de la sfarsitul lunii ianuarie si inceputul lunii februarie, asa ca stresati-ma, daca nu v-am stresat eu deja!
Multumesc!

luni, 16 februarie 2009

Comenzile din 26 IANUARIE SI 4 FEBRUARIE au sosit!!!

Cei care nu au fost sunati sunt rugati sa ma contacteze pentru a intra in posesia pantofilor!!!
Azi am primit cele 2 maaaari comenzi din 26 IANUARIE SI 4 FEBRUARIE!!! va rog sa cooperam pt a le distribui cat mai repede, poate unele din voi vor sa le aiba inainte de 1 Martie! Daca nu ati comandat si vreti sa faceti un cadou de 1-8 MARTIE fiti cu ochii pe sectiunea promotii ;) poate mama/sora/prietena/iubita dvs va fi fericita sa ii faceti un cadou!

duminică, 8 februarie 2009

Cateva poze ca sa va inspire



Cam acest gen de ochelari va recomandam in primavara aceasta. Dupa cum vedeti si in vest a devenit obsesie!

Vizitati www.4evershop.ro !!!


Un site foarte interesant, un adevarat catalog de moda http://www.4evershop.ro
Site-ul este destul de nou. A fost lansat in data de 21 a lunii ianuarie. Va invitam sa il vizitati cat de des puteti! In curand vor aparea si pantofii de la pantofisenzationali! De abia asteptam!

duminică, 1 februarie 2009

Vin ochelarii care aduc primavara!


VREM SA VINA PRIMAVARA! De aceea ne-am gandit ca la senzationalii pantofi merge si o pereche de ochelari asortata. Deci, da incercam sa lansam o noua tendinta a asortarii pantofilor la lentilele sau ramele ochelarilor. Asa ca va las sa va delectati cu cateva poze din ochelarii ce vor face furori primavara asta! Daca va plac si ati dori sa comandati acest gen de modele astept mailurile voastre!